Sreda 24.07.2013.
23:49
mozzartsport.com

Ilić: Ovakvi ne možemo protiv Ludogoreca!

Razočaran: Saša Ilić
 

Smrknuta lica i beg u autobus od novinara, najbolje su očaravali raspoloženje igrača Partizana posle skromnog remija sa Širakom. Prvi je iz svlačionice izašao sportski direktor Albert Nađ, vidno nervozan. Poznat po tome što za medije uvek ima vremena i strpljenja, ovoga puta nije bio u svom stilu. Samo je dobacio:
“Mnogo sam vruć, svašta bio rekao.”


Prvotimci su izašli mnogo kasnije nego što je to uobičajeno, jer su im Nađ i Rašović držali bukvicu u svlačionici.


Kapiten Saša Ilić je realno priznao da je plasman u narednu rundu jedino što je dobro ove večeri u Humskoj.
“Najvažnija stvar u ovoj utakmici je to što smo prošli dalje. Sve ostalo je bilo loše, a sa ovakvim pristupom igri, nemamo šta da tražimo u sledećem kolu, jer je Lugodorec mnogo teži protivnik od Širaka. Ne znam šta nam se desilo, mnogo smo pričali posle prve utakmice i analizirali je, ali smo ponovili stvari koje ni tamo u Jermeniji nisu valjale. Održali smo kraći sastanak sa direktorom i trenerom, koji su nas upozorili da ovakvi ne možemo da napravimo nešto više u Evropi”, iskren je bio lider Partizana.


Na pitanja šta se desilo večeras, pošto su posle prvog meča imali izgovore o vrućini i “teškim nogama”, Ilić je odgovorio:
“Stvarno ne znam. Objašnjenje za ovakvu utakmicu ne postoji, samo mogu da kažem da smo mi igrači jedini krivci.”


Golman Milan Lukač je opet bio Partizanov heroj i sa nekoliko intervencija spasao crno-bele.
“Ne, nisam heroj. Samo sam odbranio sve što je trebalo i što sam mogao. Trebalo je da rešimo meč već u prvom poluvremenu kada smo imali dovoljan broj dobrih šansi. U drugom je bilo teže jetr su oni bili brojniji posle isključenja Volkova. Bitno je da smo ipak sačuvali “nulu” i prošli dalje. Imamo sedam dana da analiziramo ove dve utakmice i pripremimo se za ono što nas čeka protiv ozbiljne ekipe Ludogoreca”, istakao je Lukač.


Većina prvotimaca crno-belih je ekspresno prošla pored novinara odbijajući da daju bilo kakvu izjavu, verovatno svesni da im niko ne bi delio ordenje zbog “blistave partije”.

2024 © - Vesti online