Sreda 24.07.2013.
21:25
Fonet

Prebijen šef saobraćaja pogona GSP Beograd

Foto: Arhiva

Gradsko saobraćajno preduzeće (GSP) "Beograd" saopštilo je da je napad na šefa saobraćaja Pogona "Karaburma" Igora Martića, 30. napad na njihove zaposlene od početka godine, a da je policija do sad identifikovala i privela šest napadača.

U saopštenju se navodi da su Martića, po završetku smene, u utorak nešto posle 15 časova, na oko 20 metara od izlazne kapije, na pešačkom prelazu, presrela dva mladića.

Nasilnici su iznenada i iz krajnje nepoznatih razloga nasrnuli i počeli da ga udaraju pesnicama u glavu. Martić je uspeo da se otrgne i otrči do portirnice Pogona, odakle je pozvana policija i hitna pomoć, navedeno je u saopštenju.

Martić je, srećom, prošao bez preloma, ali je zadobio ozbiljne povrede glave. Kolima hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar, gde mu je pružena lekarska pomoć i odakle je poslat na detaljnije preglede.

Policija je obavila uviđaj, a napadači su pobegli, stoji u saopštenju.

GSP Beograd apeluje na nadležne da preduzmu sve neophodne mere kako bi se slični slučajevi sprečili, svaki oblik agresije osudio i počinoci najstrožije kaznili.

2024 © - Vesti online