Sreda 24.07.2013.
21:03
pressonline.rs

Rijana emotivno pukla na nastupu

Pevačica Rijana teško podnosi raskid sa reperom Krisom Braunom
 

Pevačica je briznula u plač nakon izvođenja svoje balade "Stej at d vikend", nakon čega je usledio ushićen aplauz publike.

Rijana je brišući oči govorila: "Ne znam što je*eno plačem", zatim se nasmejala i dodala: "Ja ne mogu da verujem da se ovo s*anje događa. Svi me činite tako srećnom. Stojim ovde i osećam ljubav u ovoj prostoriji".

Na ovaj način dvadesetpetogodišnja pevačica je svoju turneju, koja je počela još u martu, privodila kraju. Tim povodom ona je izjavila: "Turneja 'Dajmonds' skoro dolazi do kraja i ja mrzim ovaj deo- mrzim opraštaje".

Međutim, ova poruka očigledno je bila upućena još nekome. Njen bivši dečko, Kris Braun, svojim komentarom na "Tviteru" jasno je pokazao da je i on umešan u ove Rijanine izjave, ali i izlive emocija: "Mrzim kada bivše kažu 'Tu sam, ako ti zatrebam'. Gde ste je*eno bile kad smo bili zajedno i kada ste mi bile potrebne?"

Ovaj poznati RNB pevač posle raskida sa Rijanom potvrdio je da je ovaj put konačno on nju ostavio.

"Fanovi su me videli sa različitim ženama i vi znate ko su one. Ipak, kao dvadesetčetvorogodišnji muškarac, biram da budem sam", izjavio je bivši dečko Rijane i dodao: "I dalje sam dobar sa svim svojim bivšim devojkama".

Ipak, nismo sigurni da bi se Rijana složila sa tim.

2024 © - Vesti online