Sreda 24.07.2013.
11:25
mozzartsport.com

Anderleht hoće i Mitrovića, u petak dogovor!

Da li napušta Humsku?: Aleksandar Mitrović
 

Anderleht je pošto-poto odlučio da se pojača sa srpskim reprezentativcima. Luka Milivojević iz Crvene zvezde je veoma blizu prelaska u klub iz Brisela, ostalo je samo da se utanače finansijski detalji (vode se pregovori da transfer iznosi oko tri miliona evra), a njemu bi eventualno mogao da se priključi Aleksandar Mitrović!


Anderleht je u potrazi za napadačima, pošto su ostali bez Diumersija Mbokanija i Toma de Šutera, a njihovu zamenu vide u robusnom napadaču Partizana. Crno-beli ne žele da puste 18-godišnjeg igrača za manje od pet miliona evra, a to je izgleda cifra koju su Belgijanci spramni da plate. U prilog tome govori i informacija iz lokalnih medija da sportski direktor kluba Herman van Holsbek u petak dolazi u Beograd kako bi se ekspresno dogovorio sa ljudima iz Humske. Prema našim informacijama, načelni dogovor je da Mitrović pređe u Brisel kada se završe kvalifikacije za Ligu šampiona.

Očekivano je da će o jednom trošku svratiti i do "Marakane", te završiti i posao sa Zvezdom i Lukom Milivojevićem.

Mitrović je prošle sezone na 17 utakmica postigao deset golova za Partizan, a trenutno se nalazi sa omladinskom reprezentacijom Srbije na SP u Litvaniji, gde je upisao po gol i asistenciju i obezbedio plasman u polufinale.

2024 © - Vesti online