Utorak 23.07.2013.
23:37
mozzartsport.com

Milivojević sve bliži Anderlehtu

Rastanak se primakao: Luka Milivojević
 

Luka Milivojević je otputovao sa Crvenom zvezdom na revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope sa Vestmanejom, ali to ne znači da će i igrati na dalekom Islandu.

Naime, Anderleht uveliko steže obruč oko veziste crveno-belih i on se sada nalazi na vrhu njihove liste prioriteta, tako da beogradski klub neće želeti da rizikuje da upropasti posao. Jer, u slučaju da ga trener Slaviša Stojanović pošalje na teren, srpski reprezentativac izgubiće pravo da brani boje belgijskog kluba u Evropi do zime, naravno, pod uslovom da postane stanovnik Brisela.

Anderleht već duže vreme traži naslednika Lukasa Bilje, jedno vreme je kao najozbiljniji kandidat slovio Visente Ibora (25) iz Levantea, ali je u međuvremenu u prvi plan izbio Milivojević.

Belgijanci su spremni da ponude između dva i tri miliona evra i četvorogodišnji ugovor, što odgovara svim stranama, a da je sve blizu dogovora potvrdio je i portparol Zvezde Marko Nikolovski.
“Mogu da potvrdim da dva čelnika kluba pregovaraju u vezi sa zadnjim veznim igračem”, poručio je Nikolovski za belgijske medije.

2024 © - Vesti online