Utorak 23.07.2013.
16:47
BETA

Kasalica: Klimatska razlika ne sme da bude izgovor!

Očekuje pobedu: Kasalica u duelu sa Mitrovićem iz Partizana
 

"Stvorili smo dobru hemiju i imamo odličnu atmosferu u svlačionici. Putujemo na revanš sa IBV-om sa ciljem da ostvarimo još jednu pobedu. Posle meča na Marakani smo bolje upoznati sa igrom rivala i na osnovu toga spremamo taktiku. Očekujemo za razliku od prvog meča otvoreniju igru rivala i više prostora za naše napade", rekao je Kasalica za sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope pobedili ekipu IBV-a sa 2:0 na svom terenu, a revanš je na programu u četvrtak od 20.30 na Islandu.

"Nekoliko presedanja, vremensku i klimatsku razliku ne želimo da koristimo kao opravdanje za bilo šta, idemo na Vestmaneju po pobedu i plasman u narednu rundu kvalifikacija", kazao je Kasalica.

Kapiten crveno-belih Nenad Milijaš pozivao je saigrače na maksimalan oprez i dodao da crveno-beli ne bi trebalo da razmišljaju o prednosti iz prvog meča.

"Zaboravili smo pobedu ostvarenu u Beogradu. Imamo dobar rezultat, ali ne smemo da razmišljamo o tome. Takođe, ne smemo da dozvolimo da primimo neki neplanirani pogodak i uđemo u nervozu. To nikako ne bismo smeli da dozvolimo", rekao je Milijaš.

I Milijaš je kazao da presedanje i naporan put ne smeju da sputaju crveno-bele u nameri da prikažu dobru igru i eliminišu islandskog predstavnika.
 

2024 © - Vesti online