Utorak 23.07.2013.
15:15
BETA

Nikolić: Želimo da ostanemo u Evropi!

Biće teško u Budimpešti: Marko Nikolić
 

"Malo mi se ne dopada ambijent koji je stvoren nakon prve utakmice u Novom Sadu u smislu da svi očekuju nekakav lagan prolaz Vojvodine u naredno kolo. U klubu smo podigli mobilnost na maksimalni nivo", rekao je Nikolić za sajt kluba.

Fudbaleri Vojvodine su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope prošle nedelje na svom terenu pobedili Honved sa 2:0, a revanš utakmca se igra na stadionu Jožef Božik u četvrtak u 20:30.

"Igrači su apsolutno svesni težine zadatka koji nas u revanšu očekuje i mislim da gore od želje da se potvrde i u Budimpešti i pokažu da ono što su pokazali na Karađorđu nije bio splet srećnih okolnosti, već jednog ozbiljnog rada i odnosa", naveo je Nikolić.

Nikolić je rekao da svi u klubu žele da navijačima omoguće da gledaju najmanje šest utakmica u Evropi.

"Samopouzdanja imamo, dobro smo pripremljeni i žarko želimo da našim navijačima omogućimo najmanje šest utakmica u Evropi. Svesni smo težine zadatka koji nas očekuje, ali smo zbog svih navedenih razloga optimisti", kazao je trener Vojvodine.

On je dodao i da su svi igrači u kombinaciji za sastav, izuzimajući Bojana Nastića koji je kažnjen utakmicom neigranja i Naemekea Ađirua kojem i pored urednog i na vreme podnetog zahteva, mađarske vlasti nisu odobrile vizu.

2024 © - Vesti online