Utorak 23.07.2013.
12:34
BETA

Rašović: Dobili smo šamar, vreme je da uzvratimo!

Jedva čeka da utakmica počne: Vuk Rašović
 

"Dobili smo jedan šamar prošle nedelje, i mislim da smo izvukli pouku. Očekujem potpuno drugačiju utakmicu. U svoje i u ime igrača obećavam da se onakav meč neće ponoviti", rekao je Rašović novinarima na stadionu Partizana.

Šampion Srbije je prošle nedelje odigrao 1:1 protiv Širaka u Gjurmiju, a bod je izborio na kraju meča. Rašović je kazao da očekuje da će njegov tim sutra biti "agresivniji, probojniji i da igra za gol više".

"Želim da igramo, da napadamo, da pokažemo da smo drugačija ekipa u odnosu na Jermeniju. Želim da nas navijači vode do pobede koja nam je neophodna", kazao je Rašović.

Trener crno-belih je rekao da će u timu sutra biti promena, ali da neće biti mnogo, kao i da sve zavisi od toga da li će biti spreman Marko Šćepović, koji je juče napustio trening zbog povrede. Novinare je zanimalo i da li će Rašović koristiti dva napadača.

"Mozda će na teren izaći i tri, videćemo. Želim da igrmao ofanzivno i bićemo ofanzivni. Ne mogu da dočekam sutrašnju utakmicu", rekao je Rašović.

U tim se vratio Ivan Ivanov, koji nije potpisao za švajcarski Bazel, a trener je kazao da je on spreman da igra.

"Ivan se vratio. Razgovarao sam juče sa njim i rekao mi je da je spreman da igra. Nismo u situaciji da razmišljamo o onome što se desilo prošle nedelje. Ivanov znači ostalim mlađim igračima, jer oni osećaju sigurnost. Potreban nam je i ubeđen sam da će davati 100 odsto dok je u Partizanu", rekao je Rašović.

On je kazao da će pojačanja Milan Obradović i Erik Đemba Đemba doneti timu iskustvo i čvrstinu u odbrani i na sredini terena.

2024 © - Vesti online