Utorak 23.07.2013.
10:10
24sata.hr

Već uradili kraljevskoj bebi horoskop!?

Beba još nije izašla iz bolnice, pa ne znamo kako izgleda, ali joj već znamo karakter
 

- On će biti osoba koja će biti svesna značaja porodice, dužnosti i države. Rakovi su žešći nego što im se priznaje, a njihov znak je znak emocija, brige i osećanja. Verovatno će rano progovoriti. Zbog njegove osetljive prirode, majka Kejt će mu biti snažna vodilja dok bi s ocem mogao imati određene trzavice u odnosu, otkrila je astrolog Linda Loren u bebinom rasporedu zvezda tokom rođenja.

Da je Kejt rodila samo dan kasnije, dečak bi bio rođen u vatrenom znaku Lava. Koliko vode računa o svemu, čudo da nisu odložili porođaj (ako pretpostavimo da je za jednu kraljevsku glavu mnogo bolje da bude "vatrena" a ne "vodena").

Hiljade funti na ime tek rođenog princa

- Porodica je na čelu s jakom Kejt, koja je rođena u znaku Jarca. Energija koju dele kao porodica je jako plava i ljubičasta što mi govori da bi princ Vilijam mogao imati određene emocionalne probleme sa sinom, ali oni će to prevazići. Celokupna boja je žuta - reč je o vrlo jednostavnoj i sretnoj kombinaciji, rekla je Linda dok je astrolog Patrik Arandel zaključio da će budući kralj biti više konvencionalan zbog znaka u kojem je rođen.

2024 © - Vesti online