Utorak 23.07.2013.
14:17
D. Dušanić - Vesti

Mile plaća da ne uđem u rijaliti


 

- Zvali su me da uđem na Farmu i u Velikog brata, ali... Da sam slobodna i nemam porodicu, prihvatila bih poziv iz cuga, jer imam želju da me publika upozna baš onakvu kakva jesam - bez šminke, vrednu, pričljivu. Ali, ovako, nema šanse. Ne želim da iko zbog mog pojavljivanja u rijalitiju drži pod medijskom lupom mog muža ili ćerku, čeprka po njihovim životima, izvrće činjenice - kaže Marta.

Zar vam ne bi teško palo rano ustajanje, pošto je poznato da ne ustajete pre podneva?

- Ne bih se uopšte folirala, niti dodvoravala publici. I tamo bih spavala do podneva, možda i duže, a kad ustanem onda bih, kao i kod kuće, krenula da spremam, ribam, glancam... To sam ja!

Šta na sve to kaže vaš suprug Mile Kitić?


- Smeje se i kaže da mi tako nešto nije potrebno. Bolje je da sedim kod kuće i uživam, a on će mi dati više para nego što bi bio honorar u rijalitiju. Moj muž ne žali da odreši kesu, plati više od drugih, samo da ja ostanem uz porodicu.


Početkom godine ste operisali žučnu kesu, kako se sad osećate?

- Hvala bogu da su prošle te muke. Nisam ni pretpostavljala da imam kamen u žuči, iako sam pre četiri godine tokom odmora u Egiptu imala jači napad. Posle toga nisam imala problema, osim povremenih nadimanja, što sam prepisivala prejedanju, sve do napada koji je doveo do operacije. Posle toga tri i po meseca jela sam samo mlad sir, surutku i integralni hleb. Verujte, porađala sam se prirodnim putem, nije bilo lako, ali to se ne može porediti sa ovim bolovima. Mnogi ne shvataju da kamen u žuči nije naivna stvar, jer kako reče moj lekar, to je kao da imate tempiranu bombu. Ne zna se kad može da napraviti haos u organizmu. Nedavno sam radila analize krvi i sada je sve u najboljem redu.

Da li ste nastupali poslednjih meseci?

- Nisam, jedino sam snimila spot za pesmu "Nek boli". Za tu priliku obukla sam venčanicu, prvi put u životu. Ispunila sam svoju davnašnju želju, pošto je nisam nosila na venčanju i odlično sam se osećala u venčanici.

Ko je najstroži kritičar vašeg muža i vas?


- Naša ćerka Elena zna opasno da iskritikuje neke moje stare pesme i nastupe. Što se numera novijeg datuma tiče, one joj se dopadaju. Dešavalo se da Mile i ja donesemo kući iz studija tek završene snimke, zadovoljni odrađenim poslom, a onda ih ćerka s posebnom pažnjom preslušava. Zapaža i najmanje greške, skreće nam pažnju na pevanje, intonaciju, argumentovano iznosi opaske, pa smo već nekoliko puta njen otac i ja morali da se vraćamo u studio i ponovo snimamo neke delove. Tako ispada da dok Elena ne da zeleno svetlo, pesma ne može na album.
 

Talentovana ćerka


- Elena je jako talentovana, ali jedva smo je naterali da za moj rođendan zapeva. Morali smo da ugasimo svetla, da ima posebnu atmosferu, pa je tek onda pustila glas, a mi smo je snimili. Nju narodnjaci ne interesuju i ne peva ih, tako da nema šanse da se nađe među Zvezdama Granda. S druge strane, ne vidim da je iko od pobednika ostalih muzičkih takmičenja nešto postigao, da se karijeri tih otkrivenih talenata neko zaista posvetio, kako to rade na primer u Nemačkoj ili Velikoj Britaniji. Zato ne verujem da će Elena ići tim putem. Ali, pevaće ona sigurno!

 

Odložen put u Egipat


- Obožavam Egipat i ne znam koliko puta sam bila u toj zemlji. Posle operacije žuči, čim mi je bilo bolje otišla sam tamo da se odmorim. Od aprila sam bila tri puta. Elena i ja smo nameravale i ovo leto da tamo provedemo odmor, ali zbog nemira smo odustale. Imam brojne prijatelje Egipćane, koji su bili nezadovoljni svojim predsednikom i sada su srećni što je došlo do smene vlasti. Ali, zna se da su takve situacije uvek mučne, ima nedužnih žrtava, narod snosi posledice... Jedva čekam da se normalizuje situacija i da opet otputujem u Egipat, nadam se u septembru-oktobru.

2024 © - Vesti online