Utorak 23.07.2013.
00:11
mozzartsport.com

Ivanov se vratio u Beograd: Dragović je "kriv" za sve

 Ivan Ivanov
 

Nije bila vidljiva nervoza ili razočaranost na njegovom licu, sasvim opušteno je odradio trening. Ivanov je potom objasnio celu situaciju:
"Morao sam da dođem, da se vratim. Ja sam igrač Partizana pod ugovorom, a sada ću vam objasniti celu priču s Bazelom. Četiri pet dana pred gostovanje u Jermeniji je stigla ponuda od Švajcaraca, a ja sam od gazde (predsednika Đurića), direktora Nađa i šefa Rašovića tražio da ne igram makar tu prvu utakmicu sa Širakom. Na kraju je sve oko tog mog neigranja ispalo veoma ružno. Posle utakmice je Partizan prihvatio ponudu i pustio me da otputujem Švajcarsku. U Bazelu su očekivali da će njihov najbolji štoper Aleksandar Dragović prihvatiti ponudu od Dinama iz Kijeva ili neku drugu koju je imao, a ja sam bio planiran kao njegova zamena. S obzirom da on nije završio posao, doveden je u pitanje i moj transfer", rekao je Ivanov za "Mocart sport". 

Na pitanje da li je priča sa Bazelom potpuno završena, Bugarin je odgovorio:
"U ovom trenutku jeste".

Povodom priča da nije prošao lekarske pregede, Ivanov se samo nasmejao i mirno rekao:
"Nikada u životu nisam bio povređen. Kažem vam da je jedini razlog propalog transfera to što je Dragović ostao u Bazelu".

Posle svega što se izdešavalo pitanje je da li navijači srpskog šampiona treba da se plaše vaše koncentracije i motivacije?
"Ja sam glavom 100 odsto u Partizanu, u to ne treba niko da sumnja." 

Pominjale su se i kazne zbog odbijanja da igra u prvoj utakmici. Konkretno, član Partizanove uprave Ratomir Babić je bio najoštriji u tim stavovima, ali su vam navijači dali maksimalnu podršku.
"Znam da me Grobari poštuju i vole. Svi koji su me sretali na ulici ovih dana davali su mi podršku, pričali mi da niko nije ljut na mene i zahvaljivali mi na svemu što sam dao Partizanu za ove dve godine", rekao je Ivanov.

2024 © - Vesti online