Ponedeljak 22.07.2013.
13:45
Beta

Jagodinci putuju u Rusiju: Da ponovimo igru iz drugog poluvremena

 Trener Jagodine Mladen Dodić
 

"Siguran sam da nas očekuje teži meč nego što je bio u Jagodini. I tada je Rubin pokazao svoju snagu, međutim, imam utisak da podižu formu, s obzirom na utakmicu u prvenstvu koju su dobili protiv izuzetno jakog Zenita. Mi odlazimo u Rusiju sa ciljem da ponovimo drugo poluvreme koje smo rezultatski dobili, ali pre svega u kome smo igrom zasluženo slavili", rekao je Dodić. 

Fudbaleri Rubina i Jagodine u četvrtak od 18 časova igraju revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. U prvom meču, prošlog četvrtka, ruski klub je pobedio sa 3:2.

"Optimizam gradimo na osnovu igre iz drugog dela. Neće biti nimalo lako zato što će nas, baš zbog tog drugog poluvremena, Rubin shvatiti ozbiljnije nego pred prvi meč, ali to ne umanjuje naše ambicije. Verujem da je prva utakmica veliko iskustvo za nas, da smo izvukli neke pouke i da će nam to koristiti u revanšu", istakao je Dodić. 

Fudbaler Jagodine Dario Damjanović je istakao da njegova ekipa ide u Rusiju da ostvari što bolji rezultat, a ne da se preda, jer se nije predala ni pre prve utakmice.

"Posle prve utakmice ne bojim se više nijedne ekipe, bez obzira na oscilacije u prvom i drugom poluvremenu. Mislim da možemo napraviti pozitivan rezultat i u Kazanju. Idemo da pobedimo i ostvarimo istorijski rezultat", naglasio je Damjanović.

2024 © - Vesti online