Nedelja 21.07.2013.
22:03
mozzartsport.com

Đemba Đemba na korak od Partizana!

Stiže pravo pojačanje: Albert Nađ
 

Bomba u Humskoj 1! Novi fudbaler Partizana biće Erik Đemba Đemba, saznaje Mozzart Sport! Crno-beli su u završnim pregovorima sa nekadašnjim reprezentativcem Kameruna i mada još nema zvanične potvrde ovaj posao trebalo bi da se privede kraju do sredine sledeće sedmice.


Čelnici srpskog prvaka, na čelu sa sportski direktorom, Albertom Nađom, poslednjih dana intenzivirali su kontakt sa bivšim članom Mančester junajteda i ako sve bude teklo prema ranijem dogovoru, 32-godišnji fudbaler sredine terena će stići u Humsku 1 kao zvezda prelaznog roka. Čak postoje nagoveštaji da bi momak koji je prethodnu sezonu proveo u Izraelu, noseći dres Hapoela iz Tel Aviva, mogao da stigne u Beograd najkasnije do četvrtka, jer tad ističe rok za prijavu igrača za narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, u kojoj će Partizan učestvovati ako u sredu eliminiše jermenski Širak.


Dolazak Đemba Đembe trebalo bi da bude od značaja za mladu ekipu Paritzana, jer bi iskustvo iz pet država nekadašnji fudbaler Nanta, Mančetser junajteda, Aston Vile, Barnlija, Katara, Odenzea i pomenutog Hapoela preneo na mladu ekipu, a Vuk Rašović bi konačno dobio čvrst oslonac i agresivnost u veznom redu, upražnjenu odlaskom Milana Smiljanića u Genčlerbirligi.

2024 © - Vesti online