Nedelja 21.07.2013.
11:40
telegraf.rs, žurnal.rs

Nova bomba: Zvezda vraća Marka Pantelića!

Ponovo na Marakani: Marko Pantelić
 

U Crvenoj zvezdi uzbudljiv prelazni rok kao u najslavnijim danima, posle vesti da se pregovara sa Milanom Jovanovićem Lanetom u opticaju je još jedan veteran, Marko Pantelić.


Na dovođenju Pantele na Marakanu poradili su baš timski, prvi kontakt uspostavio je Slaviša Kokeza, usledio je razgovor Nebojše Čovića sa nekadašnjim napadačem crveno-belih i državnog tima, da bi potom i Dragan Džajić pozvao Pantelića da se vrati u sredinu u kojoj je proveo godinu i po uz duplu krunu 2004, piše Sportski žurnal.

Pantelić je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Olimpijakosom. Trenutno ima pozive iz vanevropskih zemalja, ali nije sklon da ih prihvati. Nije ni u trenažnom procesu, pa ako bi pristao na povratak na Marakanu, trebalo bi mu vremena da se vrati u kondiciju, ali u Zvezdi i ne očekuju ekspresan odgovor i spremni su da sačekaju do sredine avgusta.

Pre eventualnog potpisa za najtrofejniji srpski klub Pantelić bi morao da reši neke privatne obaveze, između ostalog i preseljenje porodice u Beograd. Najvažnije je međutim da odluči šta želi, penziju, “provincijsku” ligu ili ponovo da obuče dres Crvene zvezde.

2024 © - Vesti online