Nedelja 21.07.2013.
11:17
BETA

Jokić: Radonjiću, dođi i ti u Zvezdu!

Jokić ga zove u Zvezdu: Radonjić i bivši trener Partizana Vermezović
 

Prelazak Milana Jokića iz Partizana u Crvenu zvezdu uzburkao je talase na obe strane Topčiderskog brda.


Talentovani vezista, koji se nije našao u prvom planu kod Vuka Rašovića, nije krio zadovoljstvo nakon prvog treninga sa crveno-belima.
"Utisci su odlični. Lepo su me prihvatili na Marakani. Ne osećam pritisak, opušten sam. Svi su uz mene, porodica, drugovi", rekao je Milan za Žurnal.


Jokić je pre samo mesec dana bio na pripremama sa prvim timom, ali nije ostao u konkurenciji za prvi tim.
"Nisam dobio šansu u Partizanu, a nisam želeo u Teleoptik. Rastali smo se lepo i o Partizanu više ne razmišljam, interesuje me samo Zvezda".


Mladi fudbaler je bio predvodnik i kapiten talentovane generacije 1995. godišta u Partizanu.
"Jedini koji je verovao u Partizanu u mene bio je trener Ivan Konstadinović. Nisu mi ponudili u Humskoj ništa konkretno, za razliku od Zvezde. Potpisao sam ugovor na četiri godine i nadam se da ću opravdati očekivanja".


Nešto ranije je postojala moguđnost i da biser crno-belih Nemanja Radonjić pređe na Marakanu, posebno nakon što je odstranjen iz tima jer se oglušio o klupsku disciplinu.
"Neću da ga ubeđujem, voleo bih da krene mojim putem. Svi znaju da je zvezdaš", zaključio je Jokić.


Radonjić je još ranije bio planiran da nasledi Lazara Markovića u crno-belom dresu, međutim, on je zimus izjavio da je navijač crveno-belih, što svakako u Humskoj nije dočekano sa oduševljenjem.

2024 © - Vesti online