Petak 19.07.2013.
14:13
BETA

Nađ: Ludogorec i Slovan zaslužuju poštovanje!

Razmišlja samo o Širaku: Albert Nađ
 

Partizan će, ako eliminiše jermenski Širak, u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv pobednika duela Slovana iz Bratislave i bugarskog Ludogoreca. Prvu utakmicu crno-beli bi igrali na gostovanju. Revanš utakmice drugog kola igraju se u utorak i sredu, dok se prvi mečevi trećeg kola igraju 30. i 31. jula.

U prvoj utakmici Partizan je odigrao nerešeno 1:1 sa Širakom. Crno-beli su izjednačili u drugom minutu sudijske nadoknade golom Vladimira Volkova.

"Razmišljamo o revanšu protiv Širaka. Ono u Jeremeniji nije bio pravi Partizan. Bilo koja eliminacija je teška, prvo da prođemo u treće kolo, pa ćemo da razmišljamo o sledećem protivniku. Verujemo u sebe i znamo da smo kvalitetniji u odnosu na Širak. Očekujemo prolaz", rekao je Nađ, preneo je klupski sajt.

Nađ je rekao da su igrači svesni lošeg rezultata i da u revanšu to moraju da isprave i pokažu pravo lice.

"Posle provatka iz Jermenije igrači su shvatili da su napravili sebi i klubu veliki problem i svesni su da moraju to da isprave. Na sastanku su bili pognutih glava i nisu imali šta da kažu. Imaju podršku trenera i sportskog sektora, verujem da su u Jermeniji imali loš dan", rekao je on.

Sportski direktor šampiona Srbije rekao je da ne može da obeća pojačanja, ali da se klub trudi da ojača tim.

"Znamo koje probleme smo imali, a kako budemo prolazili iz kola u kolo pokušaćemo da pojačamo ekipu. Važan je pristup meču. Neki put možeš 'na papiru' da budeš mnogo slabiji od protivnika, ali maksimalnim pristupom i angažovanjem možeš da nadoknadiš nedostatak", rekao je Nađ.

On je istakao da je Ivan Ivanov, koji je odbio da igra protiv Širaka u sredu, trenirao sa ekipom i da "niko ne zna šta će se dešavati u narednim danima".

Govoreći o mogućim protivnicima u trećem kolu, Nađ je rekao da su obe ekipe za poštovanje.

"Oni su prvaci svojih država, igraćemo za plej-of i izlazak u Evropu, što je veliki motiv za ovu generaciju Partizana", rekao je Nađ.

2024 © - Vesti online