Subota 20.07.2013.
08:00
Tportal

Kakve frizure "tamo dole" imaju poznati frajeri

Adam Levin: Izvolte, pa gledajte

Ben Stiler, Džek Blek i Pi Didi od brijača više vole izbeljivanje dlačica. Ove zvezde, navodno, su potpuno impresionirane farbom za "intimnu kosu" pa je Pi Didi jednom prilikom bio toliko zadivljen efektom da je proizvođaču poslao pismo zahvalnosti.

Prirodnu intimnu frizuru praktikuje i komičar Set Rogen koji je svojevremeno pozirao i za naslovnicu Plejboja. "Ceo život se borim s dlakama na intimnoj zoni. Imao sam naviku da ih šišam, ali one su rasle brže nego što sam se snašao, a onda sam odlučio da ih jednostavno pustim da rastu i zatim ih zavežem u punđu", u šali je rekao Set u jednoj emisiji.

Verenik Dženifer Aniston, Džastin Tero, pozirajući za jedan magazin nisko spuštenih pantalona i bokserica pokazao je ivicu svog žbunića. Izgleda da Džastin, bez obzira na trend, ostaje pri klasičnoj frizurici.

Za razliku od njega, zavodnik Rajan Rejnolds pravi je sportski i trendi tip, pa je tako na naslovnoj strani "Entertejnmenta" ponosno pokazao svoje uredno podšišane dlačice na grudima, dok ih na intinmom području nije ni bilo. 

Slično kao i Rajan, poznati pevač Adam Levin za samoga sebe kaže da je ekzibicionista i da je vrlo otvoren po pitanju vlastite seksualnosti. Tako je za britanski "Kosmopoliten" pozirao sasvim go, dok mu najintimnije mesto od pogleda skriva provučena ženska ruka. Međutim, i to je sasvim dovoljno da se zaključi kako Adam intimnu frizuru verno održava, a prirodni izgled kod njega ne dolazi u obzir – sve je uredno, podšišano i svaka dlaka na svome je mestu.

Za razliku od samouverenog Levina, zvezda "Sumraka" Robert Patinson kaže da se u vlastitom telu baš i ne oseća prijatno, ali ga to nije sprečilo da pozira u nisko spuštenim pantalonama i bundi, golih grudi. Osim toga, pokazao je Patinson da neguje prirodni bujni žbunić.

2024 © - Vesti online