Subota 20.07.2013.
08:00
24sata.rs, Beta

Gradski štek za seks

Pogledajte sve te šumarke po Adi. Uvek ima mesta gde nikoga nema
 

BANJIČKA ŠUMA


U prostranom gustišu Banjičke šume ili pored njenog potoka svakako ćete naći bezbedno mesto za bacanje u akciju. Oprez - kreštanje ptica i lutajući voajeri mogu vam pokvariti koncentraciju.

KOŠUTNJAK


Omiljena lokacija motorizovanih ljubavnika. Iskoristite svako parkalište uz kolovoz, a ne zanemarujte ni zgodna mestašca oko Hajdučke česme, drvene kućice i klupe, skrivene lokacije kod "Košute", "Golfa" ili "Devetke".

ADA CIGANLIJA
 

Potencijalno najpogodnija lokacija za ljubitelje sporta i rekreacije, a zašto ne i za zaljubljene parove. Ne propustite mogućnosti koje nudi ogromno prostranstvo kupališta. Ukoliko volite da istražujete, zagnjurite se u prostor oko ugostiteljskih i sportskih objekata, terena za golf i tenis, a nemojte ignorisati ni mogućnosti koje nudi parking. Savet je da izbegavate sumrak jer su tada komarci najaktivniji.

AVALA


Najbliža planina za ljubitelje prirode i seksualnog istraživanja. Gde? A gde ne! Verovatno ćete se snaći kod Tornja i "Čarapićevog bresta", kod restorana "Stari majdan", pored potoka Vranovac... Uostalom, dajte mašti na volju.

KALEMEGDAN


I pored brojnih šetača i turista koji se svakodnevno motaju po Kališu, ipak možete naći brojna skrivena i overena mesta za akciju udvoje, pogotovo kod Kule Nebojše, Sahat kapije, oko Vojnog muzeja, Jakšićeve kule...

2024 © - Vesti online