Petak 19.07.2013.
13:01
telegraf.rs

Vujošević: Pokušaj da se ugasi Partizan!

Od pokretnih nekretnina imamo samo Dragana Todorića: Duško Vujošević
 

"Na delu je pokušaj gašenja košarkaškog kluba Partizan", rekao je Duško Vujošević, trener 12-stostrukog uzastopnog šampiona države i šestostrukog osvajača naslova najboljeg u regionalnoj ligi.


Podsetimo, KK Partizan je već nekoliko dana u blokadi i zbog toga su i aktivnosti svedene na minimum. Iz tima su otišli kapiten Vladimir Lučić (Valensija) i Nemanja Gordić, dok je Vujošević pomenuo i mogućnost odlaska još nekog igrača koji je pod ugovorom. Naravno, imena nije spominjao, ali jeste Zvezdu.

"Računam da u vlasti ima razumnih i da će odobriti reprogram duga, naravno, bez kamata i bez obaveze da se obezbedi hipoteka, jer od pokretnih nekretnina imamo samo Dragana Todorića", našalio se trener crno-belih, i dodao:

"Verujem da će početi da se sistemski rešavaju problemi finansiranja vrhunskog sporta i da će model biti u interesu Partizana i Zvezde. Dok taj momenat čekamo, sada se nalazimo na potpuno različitim pozicijama. Zvezda je sprovela u delo plan reorganizacije i napravila dobru osnovu za prelazni rok", rekao je Vujošević.

2024 © - Vesti online