Petak 19.07.2013.
12:54
mozzartsport.com

Rašović: Trebaju nam četiri pojačanja!

U potrazi za desnim bekom, štoperom, zadnjim veznim i napadačem: Rašović
 

Dan posle gostovanja u Jermeniji, članovi stručnog štaba Partizana nijedniim gestom nisu odavali utisak zabrinutih ljudi, veruju da je Širak bio samo ružna epizoda, da će već u sredu crno-beli igrati bolje, efikasnije.


A, kako god da se završi revanš sa timom iz Gjurmija jasno je da su srpskom prvaku neophodna osveženja u svakoj liniji. Pod hitno.
"Ostajem pri stavu da su nam potrebni desni bek, štoper i zadnji vezni. Možda i napadač. Ako ode Marko Šćepović onda nam je neophodan još jedan špic, u suprotnom vratiće se Mitrović sa EP za omladince, tu je i novajlija Petar Grbić, ali je on, baš kao i Malbašić i Gulan, u raskoraku sa ostatkom ekipe kad je fizička sprema u pitanju, te probleme rešavaćemo u hodu“, najavio je Vuk Rašović.


Dok ne stignu osveženja, moraće trener Partizana da radi sa postojećim kadrom, među njima i nezadovoljnim Ivanom Ivanovim. Samo što niko u Humskoj 1 precizno ne zna – ili ne želi da saopšti - kakav će biti status Bugarina.
"Ako Ivan ostane onda nam je potreban jedan štoper, a ako ode jedan ili dvojica“.


Rašović dodaje da će izjednačujući pogodak Vladimira Volkova olakšati psihološku pripremu drugog meča sa Širakom, međutim, jasno je i njemu da spasonosni gol u drugom minutu nadokande ne može da amnestira krivce za lošu partiju u Gjurmiju.
„Biće promena u startih 11 pred revanš sa Širakom, sigurno, ali ne bih govorio o imenima. Za sad neka ostane da nismo ispoštovali dogovor, moramo da menjamo pristup, a siguran sam da ćemo u tome uspeti. Ovo nam je prvi zvaničan meč u sezoni, svi smo očekivali više, ali verujem da će od srede sve biti bolje“, rekao je Vuk Rašović.

2024 © - Vesti online