Četvrtak 18.07.2013.
13:51 >> 14:01h
Vesti, mozzartsport.com

Rašović: Ivanov je poremetio atmosferu u ekipi!

Fudbaleri Partizana slave izjednačujući gol Volkova
 

Partizan u Gjurmiju nije izgubio i to jedina dobra vest sa gostovanja u Jermeniji! Sve ostalo može da se tumači sa kockanjem klupskim ugledom, počev od "slučaja Ivanov", reakcije zvaničnika (Ratomir Babić), pa do igre na terenu, koju je čak bolje i ne komentarisati!


Teško je zaista opisati šta su fudbaleri Partizana radili u Gjurmiju, jer su ih Jermeni nadigrali u svim elementima. Samo zahvaljujući odbranama Milana Lukača šampion Srbije izbegao je katastrofu, udela imaju i domaći fudbaleri, koji su u nekoliko navrata iz odličnih situacija reagovali kao početnici. Možda su se i zbunili, jer takve prilike nisu uspevali da naprave ni u mečevima sa malteškom ekipom Tre Pene!


Narodna poslovica kaže da riba smrdi od glave, što je i u slučaju Partizana apsolutno tačno, jer je učinak fudbalera na terenu ogledalo celog kluba. Predsednik Dragan Đurić i kompanija kriju se iza šest uzastopnih titula u Srbiji, a sve što vredi u Partizanu prodali su u saradnji sa jednim poznatim menadžerom! U takvoj situaciji Vuk Rašović je morao da sklepa tim bez kompetne odbrane iz prošle sezone (Stojković, Miljković, Lazevski, Ivanov, Pajović), bez suspendovanog Mitrovića, pa Lazara Markovića, Smiljanića... Pare konstatno stižu u klupsku kasu, ali Partizan tavori u dugovima! Ne pamti se kad je Đurić potrošio neki evro za pojačanja, dolaze momci bez obeštećenja ili na pozajmice iz klubova u kojima ne mogu da igraju!

Druga tema je odbijanje Ivana Ivanova da zaigra u Jermeniji. Zbog toga će snositi posledice, a prema poslednjim informacijama sutra će se održati sastanak na kome bi Gordijev čvor o statusu Ivana Ivanova trebalo da razmrse rukovodioci u Humskoj 1.
"Još nismo pričali o sankcijama koje čekaju Ivanova, ali će ih sigurno biti. Razgovaraćemo i sa Ivanom i mi interno u klubu i doneti najbolju odluku. Ne za Ivanova, ne za Nađa, ne za Đurića, nego za Partizan, jer je samo on bitan“, rekao je Albert Nađ.


Direktor crno-belih podseća na dešavanja iz Jermenije i kaže da je sportski sektor doneo jedinu razumnu odluku.
"Ivanov nam je dva i po sata pred utakmicu saopštio da se ne oseća spremnim da igra. Jedini logičan potez šefa struke bio je da ga izostavi iz kombinacije, da ne bude čak ni među 18. Ako nije spreman da počne, nije spreman ni da uđe sa klupe. Da ga je Vuk, uprkos njegovom protivljenju, stavio u ekipu, a onda se desilo nešto loše, kao što jeste, optuživali bi nas zašto smo se odlučili na taj potez, kad nam je dečko rekao da nije spreman“, dopunio je Nađ.


Biće da jedan od većih uzročnika tog užasnog izdanja srpskog prvaka protiv Širaka baš leži u otkazanoj poslušnosti Bugarina. Iako on do sutra može da ponavlja kako nije izdao Paritzan, situacija je baš takva.
"Iznenadni izostanak Ivanova poremetio je atmosferu u ekipi. To je neprirodna situacija, tako se ne ponaša i ne sme da reaguje profesionalac“, jasan je u poruci Vuk Rašović.

"Ivanov i dalje ima ugovor sa Partizanom, njegovi kvaliteti su nam potrebni, ali ja ne mogu da govorim o relacijama sa Bazelom, dokle se stiglo po tom pitanju preneće vam ljudi iz kluba“, poručio je Rašović.

2024 © - Vesti online