Sreda 17.07.2013.
13:21
BETA

Ivanov u Bazelu za 1,6 miliona evra!

Ide u Bazel: Ivan Ivanov
 

Kako Mozzart Sport saznaje Bazel je rano jutros krenuo u novu ofanzivu na Ivana Ivanova i umesto 1.2 srpskom šampionu ponudio 1.6 miliona evra! Prema nekim naznakama upravo je to cifra koju su čelnici crno-belih i potraživali za bugarskog štopera, pa se sada već može reći da je posao praktično završen. Ako se informacija ispostavi tačnom, dobro smo prozreli istupe Ratomira Babića, koji je krivicu želeo da prebaci na Ivana Ivanova, a on i njegovi saradnici prodaju Bugarona bez znanja sportskog sektora!


Pored toga što su faktični ispunjeni svi zahtevi Partizana u finansijskom smislu, nema sumnje da je na odluku čelnika kluba iz Humske o prodaji imao i stav iskusnog defanzivca, koji je sam rekao da ima želju da napusti klub, te da su Beograđani pogrešili što mu nisu pronašli zamenu na vreme, jer mu "glava više nije u Partizanu".


Ivanov je, možda i očekivano, jutros došao kod šefa struke Vuka Rašovića i saopštio mu da nije spreman da igra jer navodno nije spavao cele noći. Iz Partizana su odmah reagovali i najavili sankcije za Bugarina po povratku u Beograd, međutim, gotovo je izvesno da potrebe za tim neće biti, pošto će, posle novog dopisa iz Bazela, zadovoljne biti obe strane. I srpski šampion (barem sa finansijske strane), ali i Bugarin, koji je toliko želeo da ode.


Ivanov je među crno-bele stigao 2011. godine i imao je velikog udela u osvajanju poslednje dve šampionske titule.

2024 © - Vesti online