Utorak 16.07.2013.
22:41
BETA

Murinjo: Ivanović ostaje u Čelziju!

Ceni srpskog asa: Žoze Murinjo
 

Nedavno su Francuzi lansirali vest da je PSŽ spreman da krene u napad na Branislava Ivanovića i da želi da problem desnog beka reši kupovinom srpskog asa iz Čelzsija. Ali, pitaće se tu nešto i Čelzi. Tačnije, Žoze Murinjo. Trener Plavaca je danas ponovio raniji stav da nema nameru da prodaje Srbina koji je golom u finalu protiv Benfike doneo Čelziju trofej Lige Evrope.


“Niko nas nije kontaktirao. Ako i postoji interes za Ivanovića, on još nije zvaničan. Kao trener ima obavezu da uspešno vodim ovaj klub. A, mislim da smo do sada bili vrlo, vrlo jasni sa porukom da nemamo nameru da prodajemo Ivanovića. Ne postoje šanse da on napusti Čelzi”, rekao je danas Murinjo.


Upitan da prokomentariše da li će biti prodaja nekih drugih igrača poput Mate ili Davida Luiza, Murinjo je odgovorio.
“Ne. Imamo jak sastav. Klub je dobro organizovan i imamo brojke koje nas zadovoljavaju. Trudimo se da poštujemo finansijski fer plej i nalazimo se u stabilnoj situaciji. Sviđa mi se sastav tima i profil igrača koje imam na raspolaganju. Zadovoljan sam što imamo ekipu sa mnogo mladih i talentovanih igrača plus nekoliko iskusnih igrača koji su i dalje u vrhunskoj formi.”


Do sada se spekulisalo o Čelzijevoj potrazi za napadačem, pominjala su se imena Falkaa, Kavanija, Hulka…
“Imamo napadače. Prelzni rok još traje i svašta je moguće. Sve zavisi da li će nam se ukazati prilika i da li će tržište proraditi, a trenutno je fudbalska pijaca skoro pa blokirana. Mi smo OK i sa ovim napadačima koje imamo. Ako bi se pijaca sutra završila, a mi ne dovedemo nikoga, opet bih bio zadovoljan”, poručio je Portugalac.

2024 © - Vesti online