Utorak 16.07.2013.
15:37
Mozzartsport

Partizan u Jermeniji, panika na aerodromu!

Fudbaleri Partizana po dolasku Gjurmi
 

Doputovali su fudbaleri Partizana u Jermeniju, gde će sutra protiv domaćeg Širaka igrati prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali nije sve proteklo kao po loju na prvoj evropskoj stanici. Crno-beli su se čarter letom prevezli od Beograda do Gjurmija, a onda ih je na aerodromu sačekala uznemirujuća vest.

Autobus planiran da preveze igrače i članove stručnog štaba od aerodroma do hotela doživeo je udes i pre nego što je stigao po Vuka Rašovića i njegov izabranike. Na putu od glavnog grada Jerevana do Gjurmija, koji je inače u lošem stanju, dogodio se incident posle kog je vozač pomenutog autobusa završio u bolnici.

Rukovodioci crno-belih su se još na aerodromu raspitivali o zdravstvenom stanju vozača, a kad su čuli da je sa njim sve u redu, počeli su ubrzanu potragu za alternativnim rešenjem. Brzo su umesto autobusa na lice mesta stigli mini busevi, koji su Sašu Ilića i društvo prebacili u hotel. Fudbaleri su imali samo malo vremena da ručaju i odmore, pošto ih uskoro čeka poslednji trening pred sutrašnji meč.

2024 © - Vesti online