Utorak 16.07.2013.
15:14
Telegraf

Ljuba tuži bivšeg dečka!

Kaže da će presaviti tabak!
 

- Laž je i kleveta da sam ostavila decu nezbrinutu i na ulici. Moja starija ćerka nije delikvent već učenica srednje škole. Kao “glavni junaci” i “izvori informacija” u tekstovima poslužili su Srboljub Subotić, brat mog bivšeg supruga, stric koji je, kako sam kaže, hteo da “zaštiti” svoju bratanicu prisluškivajući je. Drugi “sraman junak” je Aleksandar Čabarkapa. Njegove izjave u štampi, koje su mahom nesuvisle i nedostojne građanske javnosti, što znači i publikovanja, takođe će imati sudski epilog, navodi se u Ljubinom saopštenju.

Novinari: Ljubo, ćerka ti trudna sa dečkom

- Tvrdim da se moja ćerka ne drogira i ne pije niti je to činila, a njena potencijalna trudnoća je isključivo njena privatna stvar i stvar naše porodice, te time novinari, po zakonu i profesionalnim etičkim normama, ne smeju time da se bave i zato ovde više neće biti reč o tome, zaključila je bivša farmerka i napustila konferenciju.

Inače, Ljuba je na svoj Fejsbuk profil okačila zajedničku fotografiju sa ćerkom Aleksandrom, verovatno da potvrdi da je u dobrim odnosima sa njom. Mada, ko zna kad je fotka nastala...

2024 © - Vesti online