Utorak 16.07.2013.
12:17
mozzartsport.com

Partizan: Aksentijević igra protiv Širaka!

I Bugarin u avionu: Nemanja Petrović i Ivan Ivanov
 

Krenuli su... Čarter letom sa beograskog aerodroma „Nikola Telsa“, fudbaleri Partizana otputovali su jutros za Gjurmi, gde će sutra od 17 časova protiv Širaka odigrati prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.


Trener Vuk Rašović poveo je u Jermeniju 19 igrača, a dobra vest za šefa struke crno-belih glasi da je kiparski Apolon poslao sertifikat za Nikolu Aksentijevića, povratnik iz inostranstva biće naknadno prijavljen na listu UEFA. Evropska kuća fudbala dozvoljava registraciju jednog igrača 24 sata pre utakmice, tako da administracija crno-belih ima vremena da do 15 časova uvrsti desnog beka u konkurenciju za meč sa Širakom.


Kako su za Aksentijevića stigli papiri sa Kipra, tako je Partizan upalio zeleno svetlo za odlazak Marka Živkovića u omladinsku reprezentaciju. Selektor Ljubinko Drulović insistirao je na dolasku još jednog desnog beka a kako su crno-beli dobili papire za Aksentijevića, stekli su se svi uslovi da se mladi Smederevac stavi na raspolaganje reprezentaciji u pripremama za Prvenstvo Evrope u Litvaniji (20. jul-1.avgust).

Raspoloženi: Saša Marković i Nikola Ninković
 


Što se Paritzana tiče, za meč u Gjumriju konkurišu – golmani: Milan Lukač, Živko Živković; defanzivci: Nikola Aksentijević, Miloš Ostojić, Ivan Ivanov, Vlaidmir Volkov, Saša Ivković, Vojislav Stanković, Nemanja Petrović; vezisti: Saša Marković, Miloš Jojić, Predrag Luka, Darko Brašanac, Danilo Pantić, Saša Ilić, Filip Malbašić i napadači: Nikola Ninković, Nemanja Kojić i Marko Šćepović.


U Beogradu će naredna dva dana trenirati Nikola Petrović, Branko Pauljević, Nikola Gulan, Dejan Babić, Andrija Živković, zajedno sa Vladimirom Stojkovićem i Petrom Grbićem, koji nisu prijavljeni za drugo kvalifikaciono kolo.

2024 © - Vesti online