Utorak 16.07.2013.
11:02
BETA

Liverpul: Odbili smo ponudu Arsenala za Suareza!

Ostaje na Enfildu, za sada: Luis Suarez
 

Ejr je potvrdio da je klub odbio ponudu Arsenala od 30 miliona funti za Suareza, a mediji navode da će Arsenal poslati novu ponudu, od 35 miliona funti.

Takođe i Real Madrid je zainteresovan za Suareza, koji je u više navrata izrazio želju da ode iz Liverpula, ali i Engleske. Kao razlog naveo je da želi da igra u Ligi šampiona i osvaja trofeje, ali i "loš tretman" u medijima.

"Dobili smo ponudu Arsenala i odbili je. Što se nas tiče, Suarez će se pojaviti na treningu kada je i planirano. On je ambiciozan, mlad igrač, medijima je rekao da želi da igra u Ligi šampiona, ali i još mnogo toga. Naš posao je da ga ubedimo da je Liverpul pravo mesto za njega", rekao je Ejr, preneli su britanski mediji.

"Na svakoj poziciji na terenu znamo koji su najbolji igrači na raspolaganju i po kojoj ceni, u slučaju da jedan od naših igrača napusti klub. Možemo da pronađemo zamenu, ali to ne znači da se pripremamo za negativni ishod, već da dobro planiramo, što ljudi od nas očekuju", dodao je on.

Suarez će propustiti prvih šest utakmica na početku sezone zbog suspenzije koju je dobio, pošto je tokom utakmice ugrizao fudbalera Čelsija Branislava Ivanovića.

Ejr je rekao da veruje da navijači neće biti protiv Suareza ako ostane u klubu, uprkos njegovim čestim izjavama da želi da ode sa Enfilda.

"On samo treba da radi ono što je radio prošle sezone i svi će misliti da je u pravom klubu i nastaviće da ga podržavaju. Voleli bismo da Suarez i u predstojećoj sezoni nosi dres Liverpula i nadamo se da će se sve srediti kada se vrati", dodao je Ejr.
 

2024 © - Vesti online