Utorak 16.07.2013.
12:00
K.N. - Foto: Lj. Mudrinić

Najviše za najmlađe

Mira Marjanović sa sinom Nenadom
 



Ovaj čovek dobrog srca zna vrlo dobro koliko je teško odgajiti i jedno dete, a kamoli desetoro, pa otuda i njegova podrška majci Miri. Uprkos mnogim poteškoćama, ona se nikada nije pokajala zbog svoje odluke. Srećna je, jer su joj deca zdrava, vredna, skromna i puna razumevanja za uslove u kojima žive. A, tamo gde je mnogo dece, uvek nešto nedostaje. Najstarija je Dragana, koja studira mašinstvo u Banjaluci, a najmlađi Nenad će uskoro proslaviti prvi rođendan. Mlađi nasleđuju odeću i knjige od starijih, a slično je i sa obućom. Mira spava na podu, da bi mališanima ustupila krevet.

Žive u dve prostorije i ne žale se. Ipak, ono što majku brine je dug za struju, kao i dug u lokalnoj prodavnici, ali kako žive od socijalne pomoći, to je neminovnost. Zato će ovaj dar, koji će uskoro biti prosleđen ovoj višečlanoj porodici, sigurni smo, veoma obradovati Marjanoviće. 

POZIV DONATORIMA

 

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online