Ponedeljak 15.07.2013.
19:59
Mozzartsport

Navijači Zvezde presudili: Propao transfer Babovića!

Neće zaigrati u crveno-belom dresu: Stefan Babović
 

Transfer bomba ipak neće eksplodirati na beogradskoj "Marakani"! Stefan Babović neće pojačati Crvenu zvezdu!

Transfer bivšeg veziste Partizana u redove večitog rivala je propao. Mahom zbog protivljenja navijača i njihovih vođa, ali i nesloge u upravi kluba, saznaje MOZZART Sport posle današnje sednice Upravnog odbora.

Međutim, čelni ljudi kluba su izbegli novinare posle sastanka, po ko zna koji put se "napravivši ludi" uz tvrdnju da večeras nisu pominjali nijedno konkretno ime, već da su skoro dva sata određivali cene za utakmicu sa Vestmanejom. Inače, cene karata za meč sa Islanđanima će biti 200, 300 i 500 dinara.

Danima su trajali pregovori Crvene zvezde i Babovića, izgledalo je kao da će doći do jednog od najkontroverznijih transfera u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana, ali sada je izgleda sve propalo. Najveća prepreka dolasku Babovića u Zvezdu su navijači i mišljenje njihovih vođa.

I klupska uprava je bila podeljena oko realizacije transfera. Kao i prilikom izbora trenera i cele ujdurme o dovođenju štopera, opet je vrhuška kluba imala nekoliko različitih mišljenja. Nije postojao koncenzus oko Babovićevog dovođenja, a uz pritiske navijača prevagnulo je mišljenje da iskusni vezista ipak nije neophodno pojačanje za tim Slaviše Stojanovića.

2024 © - Vesti online