Ponedeljak 15.07.2013.
15:33
mozzartsport.com

Grbić: Biće još golova protiv Zvezde!

Došao da ostavi trag: Petar Grbić i direktor Albert Nađ
 

Zadovoljstvo u Humskoj povodom angažovanja Petra Grbića još traje. Crno-beli su dolaskom bivšeg fudbalera Romantičara gotovo zatvorili konstrukciju tima, pa ostaje da se vidi koliko će biti potrebno vremena 24-godišnjem Podgoričaninu da se adaptira na novu sredinu.


Sportski direktor Partizana Albert Nađ, takođe, je prezadovoljan dolaskom nove akvizicije, ali je prilikom izjave za medije napravio mali lapsuz, poručivši da je Grbić stigao posle godine tavorenja u OFK Beogradu.
"Veliko je zadovoljstvo što je Petar došao u Partizan, mogu slobodno da kažem najbolji klub na Balkanu, time pokazujemo ozbiljnost. Posle godine tavorenja u OFK Beogradu, očekujemo da doprinese uspesima ekipe, rekao je Nađ.


Bivši Romantičar nije registrovan za mečeve sa Širakom, pa će debi na evrosceni morati da sačeka u trećem kolu kvalifikacija.
"Presrećan sam što sam stigao u Partizan. Imao sam opcije i za odlazak u inostranstvo, koje su bile finansijski primamljivije. Međutim, ambicije nisu bile na nivou Partizana. Ovde se svake godine juri titula i plasman u Evropu. Kada sam dolazio u OFK rekao sam da me utakmice protiv Zvezde i Partizana mogu preporučiti večitima, mislim da sam se dokazao. Od tih golova Zvezdi je počelo da se priča o meni. Neću ništa da obećavam, samo ću se truditi da nastavim tradiciju protiv crveno-belih, jer se to od mene očekuje i zato sam angažovan. Imam godinu dana da pokažem navijačima da sam pravo pojačanje za Partizan", rekao je Grbić.


Trener crno-belih Vuk Rašović izjavio je da je Grbić došao na njegovo insistiranje.
"On je bio moja želja, imali smo to na umu još pre mesec dana. Želeli smo da dovedemo bočne ofanzivne igrače, poput Malbašića i Grbića i uspeli smo. Oni su u fizičkom disbalansu u odnosu na ostatak ekipe, ali smo napravili program po kojem će na brži način stići do forme", dodao je Rašović.


Partizan prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Širakom igra u sredu od 15 časova po našem vremenu na gradskom stadionu u Gjumriju.

2024 © - Vesti online