Ponedeljak 15.07.2013.
10:46
Beta

Bekam: Džaba im Murinjo, Junajted osvaja titulu!

Veruje u imenjaka Mojesa: Dejvid Bekam
 

"Biće zanimljivo ove godine, jer je bilo toliko promena u Premijer ligi. (Trener Žoze) Morinjo se vratio (u Čelzi) i to je uzbudljivo. Biće interesantno, ali i dalje mislim da će Junejted osvojiti titulu. Ja sam navijač Mančester Junajteda", rekao je Bekam za Skaj sport.


Bekam je kazao da promene na Old Trafordu, odnosno odlazak Aleksa Fergusona u penziju i dolazak Dejvida Mojesa, mogu samo pozitivno da utiču na klub.


"Sjajno je imati nasleđe, a Mančester Junajted ima najveće. Rajan Gigs je tu toliko godina i svi igrači se ugledaju na njega. Fil Nevil se vratio. Geri Nevil je uključen, kao i Niki Bat koji se bavi rezervama. Mladi igrači ih poštuju i ugledaju se na njih. To je važno imati", rekao je Bekam.


Dejvid Bekam, koji je na kraju prošle sezone odlučio da završi fudbalsku karijeru, kazao je i da se nada da će napadač Vejn Runi ostati u Junajtedu.


"Nadam se da će ostati jer je Vejn tako talentovan igrač i vidim ga kao igrača Mančester Junajteda. Očigledno da će to biti njegova odluka i samo njegova odluka. Kao navijač Junajteda, želim da vidim najbolje fudbalere u klubu i nadam se da će ostati", rekao je Bekam.

2024 © - Vesti online