Nedelja 14.07.2013.
17:07
Beta

Mojes: Imam novca da doveden koga poželim!

Ima dovoljno novca za pojačanja: Dejvid Mojes
 

"Zar nije sjajno kada vam uprava kaže: 'Nema budžeta, kupi onog igrača kojeg želiš", rekao je Dejvid Mojes, preneli su britanski mediji.


 

"Đavoli" stigli u Sidnej

Fudbaleri i stručni štab Mančester Junajteda doputovali su danas u Sidnej, gde će odigrati prijateljsku utakmicu sa izabranim timom australijske lige.

Mojes je ovog leta na klupi Junajteda zamenio legendarnog Aleksa Fergusona. On je debitovao porazom, pošto je njegova ekipa, u sklopu azijske turneje, juče izgubila od izabranog tima tajlandskog prvenstva sa 0:1.


Britanski mediji spekulišu da Mojes želi u klub da vrati napadacca Real Madrida Kristijana Ronalda, ali i da dovede Gereta Bejla iz Totenhema.


"Tražimo najbolje fudbalere. Važno je da svima pokažemo da nastavljamo tradiciju, da pokušavamo da unapredimo klub. Neću navoditi imena, ali sigurno je da tražimo najbolje igrače. Pokušaćemo da se pojačamo na nekoliko pozicija, 'kratki' smo na sredini terena", rekao je Mojes.


"Takođe, mi smo klub koji ulaže u omladinsku ekipu, pa se može očekivati da odatle uzmemo nekog igrača. Želimo da prvi transfer ovog leta bude ispravan. Ostavljen mi je veoma dobar tim i biću razuman kada ga budem pojačavao", dodao je menadžer "crvenih đavola".

2024 © - Vesti online