Ponedeljak 15.07.2013.
08:00
lepotaizdravlje.rs

Šta smo o ljubavi naučili iz bajki

Zanosne Diznijeve princeze
 

Pepeljuga

Ako budete igrali igru "vruće – hladno" mnogo bolje ćete proći u ljubavnom životu. Pepeljuga je umela da se u ključnom trenutku otrgne princu iz naručja i nestane, a trebalo bi da to radite i vi.

Dakle, na prvom sastanku, pokušajte da budete blago distancirani i baš kad situacija postane "vruća“ recite da imate nekih neodložnih obaveza. Ako je imalo sličan pravom princu, jedva će čekati da vas vidi ponovo.

Lepotica i zver

Žena može da barata muškarčevim karakterom i da ga menja kako joj se prohte. Barem u bajci. Međutim, ima malo istine u tome da baš kao Bela iz "Lepotice i zveri" od svakog .

Međutim, ima malo istine u tome da baš kao Bela iz "Lepotice i zveri" od svakog "čudovišta", možete napraviti princa, naravno, ako ste vešti. Prisetite se one stare da "lepa reč i gvozdena vrata otvara“, a malo koji pravi muškarac tome može da odoli.

Snežana i sedam patuljaka

Igrajte na kartu ljubomore! Ako imate muške drugare, nipošto ih se nemojte odreći kada uđete u vezu. Verujte da je Snežaninom uspehu kumovalo upravo to što je živela sa sedam (patuljastih) muškaraca. Ako se ne odričete muškog društva, vašem dragom šaljete signal da se dobro snalazite u muško ženskim odnosima i da znate da napravite razliku između drugara i partnera. Samo nemojte preterati sa izazivanjem ljubomore. Mogli biste da se zagrcnete....

Mala sirena

Zaboravite sve što ste znali o važnosti razgovora za funkcionisanje veze. Arijel dokazuje da je sve što vam je potrebno govor tela. Ako zanemarimo češljanje viljuškom, koje je upražnjavala princeza sirena dok se nije navikla na život na kopnu od nje se mnogo toga može naučiti o toj veštini. Na kraju krajeva, priznaćete da poljubac vredi više od hiljadu reči.


Aladin

Ako bolje razmislite o odnosu lepe Džasmin i lopova Aladina, shvatićete da u pravoj ljubavi nema predrasuda. Nijedna osoba nije "ispod vas" i zaslužuje da je bolje upoznate. Takođe, Aladinu je u osvajanju ljubavi pomogao simpatični majmun, što je potpuno prirodno. Naime, muškarac koji ima kućnog ljubimca o kom dobro brine, pokazuje da ima svoju nežnu stranu i da mu možete verovati.

2024 © - Vesti online