Nedelja 14.07.2013.
09:42
telegraf.rs

Navijači: Babović ne može u Zvezdu!

Ako je razmišljao o Zvezdi, moraće da odustane: Stefan Babović
 

Prelasci iz Crvene zvezde u Partizan i obratno realnost su srpskog sporta, ali se u poslednje vreme malo njih odlučuje na takav korak. Ne pričamo sada o strancima, već o našim igračima, a setimo se samo kako je prošao golman Vladimir Stojković. Nova bomba, mnogi tako nazvaše, mogući prelazak Stefana Babovića u Zvezdu, kako sada stvari stoje, neće biti ni “aktivirana”.

Istina je da je kontakt između nekadašnjeg člana veze Partizana i čelnika Zvezde napravljen, ali je, nezvanično, tvrdo jezgro navijača protiv ovakve avanture.

Drugo, Babović se ne uklapa u mozaik trenera Stojanovića, a i dolazak iskusnog igrača kakav Stefan jeste značio bi da 19-godišnji Vukan Savićević, na kojeg se ozbiljno računa, mora na klupu. Osim Stojanovića protiv angažmana bivšeg partizanovca je i veći deo sportskog sektora kluba iz Ljutice Bogdana.

Osim Babovića, crveno-beli dres Zvezde neće videti ni Bugarin Kostadin Stojanov ni Liberijac Roberts Omega. Obojica će još nekoliko dana biti u Beogradu, ali je trener Slaviša Stojanović, pre odlaska u Vlasotince, odlučio da spomenuta dvojica nemaju kvalitet da bi dobili ugovor.

Potraga za štoperom je završena, a to je potvrdio i Dragan Džajić. Sledeće nedelje u Beograd stiže peruanski reprezentativac, tinejdžer Migel Arauho Blanko (19).

2024 © - Vesti online