Subota 13.07.2013.
09:14
Mozzartsport

Partizan u Ligi šampiona bez Stojkovića!

Stojković nije prošao pripreme sa Partizanom
 

Čelnici Partizana prosledili su u UEFA spisak igrača koji konkurišu za prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Širaka, naredne srede u Gjumriju.

Na njemu su – golmani: Milan Lukač, Živko Živković, Nikola Petrović; defanzivci: Marko Živković, Miloš Ostojić, Ivan Ivanov, Vladimir Volkov, Saša Ivković, Vojislav Stanković, Nemanja Petrović; vezisti: Saša Marković, Predrag Luka, Miloš Jojić, Saša Ilić, Darko Brašanac, Nikola Gulan, Filip Malbašić, Dejan Babić, Danilo Pantić, Andrija Živković i napadači: Nikola Ninković, Nemanja Kojić i Marko Šćepović.

Na spisku nema Vladimira Stojkovića, za koga je trener Vuk Rašović najavio da neće braniti u prvom kolu, usled toga što je propustio pripreme, kao i Stefana Šćepovića koje je na korak do transfera u Sporting iz Hihona, a van takmičarske konkurencije na startu sezone su još Branko Pauljević, Eliomar Silva, Filip Knežević i Nikola Trujić. Svi će narednih dana pokušati da pronađu novi angažman, u vidu transfera ili pozajmica.

Trenutno na spisku nije ni povratnik iz Vitesea Nikola Aksentijević, u Humskoj 1 čekaju sertifikat iz Holandije i ako ga dobiju do utorka popodne (24 sata pre utakmice u Gjurmiju) naknadno će ga dopisati na listu, što im omogućavaju propisi.

Ako tako bude, Aksentijević će igrati protiv Jermena, a crno-beli će proslediti Marka Živkovića u omladinsku reprezentaciju koja se priprema za Prvenstvo Evrope u Litvaniji (20. Jul – 1. avgust).

Na pripremama u Staroj Pazovi kod selektora Ljubinka Drulovića je još jedan prvotimac Partizana, Aleksandar Mitrović, zbog suspenzije UEFA (isključenje pošle godine u Bakuu) ne može da igra prva tri evropska meča ove sezone.

2024 © - Vesti online