Četvrtak 11.07.2013.
14:54
Telegraf

Stanija: Ava je ušla u VB zbog seksa

Izgleda da će starlete da zarate: Ko o čemu.....
 

Da nije džentlmen, Memo je pokazao čim se spomenulo ime Ave, odmah je počeo da prepričava njihov susret u kome ju je sreo u jednom kaficu u Sarajevu u pola sedam, gde je ona pojela 28 baklava i spopala Aldena Hadžikarića, učesnika “Velikog Brata” 2010. godine, da je ubaci u taj rijaliti uz obećanje da će svašta raditi pred kamerama.

- Ona je tad pričala Aldenu “Reci mu da ću se z*uzit, evo ovako“ i nabija se, a on priča sa nekim na telefon, a ona nastavlja “reci mu da ću se ka*at’“. I nije prošlo pet dana, ona je otišla u “Brata”, rekao je Memo dok se Stanija sa zadovoljstvom kikotala.

- Jel to o Avi pričaš? Ja bih nju Ekrema zajedno u neki rijaliti, kakva bre Vendi, ova je za nju… Ava je luda devojka! Ona je nešto na granici ludila, prokomentarisala je Stanija i uporno zapitkivala Haljevca da joj otkrije da li je Ava imala seks u “Velikom Bratu”.

- Samo još nešto da kažem, kad smo išle na pusto ostrvo u “Survajveru“, Ava je predlagala momcima…znaš. Pošto je njoj idol ona što je TO uradila i pobedila u “Velikom Bratu”. Znači samo je čekala da uđe da uradi isto! Ne verujem, nastavila je starleta sa ogovaranjem uz primetno oduševljenje.

2024 © - Vesti online