Četvrtak 11.07.2013.
13:19 >> 13:47h
mozzartsport.com

Stojković: Ne znam zašto je propao transfer u Konju!

Spreman za ostanak u Partizanu: Vladimir Stojković
 

Golman Partizana Vladimir Stojković danas je odradio prvi trening sa ekipom od početka priprema. Iskusni čuvar mreže je prvih pola sata proveo sa golmanima pod dirigentskom palicom Radiše Ilića, dok je narednih sat vremena radio sa ostatkom ekipe.


Stojković, koji je prethodnih dana bio u centru pažnje zbog propalog transfera u Konju, bez problema je pristao da priča za medije o stvarima koje su ga zadesile u ovom prelaznom roku i odmah napomenuo da nije bežao od pripadnika sedme sile.
"Nisam se krio, samo sam želeo da se odmorim od svega. Što se tiče priče o transferu, prve dve opcije su propale već uvodnih dana, a to nije bila Konja. Kad se umešalo 300 ljudi i kada je već takva situacija, bolje da se pokvari nego da se završi na takav način", rekao je Stojković.


Šta je zapelo kod transfera u Konju?
"Ne znam iz kog razloga je to propalo, da li finansijskog ili nekog drugog, ali nisam želeo na silu tamo. I tu se izmesalo 300 menadžera, struja i različitih priča. Toliko da me od svega boli glava. Kad imam nešto dogovoreno, a onda me okrene 3000 različitih ljudi, koji baš tada sede sa predsednikom kluba i kažu da ne može da se zavrsi bez njihovog učešća i posredovanja. Kada jedan posao privodi kraju odmah se javi drugi i buši. Od svega mi je muka i zato sam se distancirao.


Partizan?
"Tu sam, spreman sam, treniram i ne mogu da kažem da li je realno ili ne da napustim Partizan, jer posle svega niko ne moze da garantuje šta će se desiti. Naravno da postoji mogućnost da ostanem, ali videćemo još. Milsim da ću prvo kolo kvalifikacija preskočiti, ali ostajem da treniram i da se još bolje spremim".


Gde je glava, da li je u Partizanu ili negde drugde?
"Ja imam takvu glavu da ništa ne može da me poremeti. Sve što moze da se dogodi nekome, mene je zadesilo. Bilo je ludačkih i bolnih situacija, ali me ni jedna nije izbacila iz takta i već sam oguglao na sve".


Da li bi pristao na produžetak ugovora, ukoliko do kraja avgusta ne pronađeš klub?
"Verovatno bih pristao. Ugovor mi ističe za šest meseci, ali isto tako treba da se zna da nikada nisam bežao od takve opcije. Ja i klub smo se dogovorili da je najbolje da u ovom prelaznom roku pronadjem klub".


Vuk Rašović definitivno neće računati na Stojkovića u mečevima sa Širakom.
"Sve zavisi od njegove situacije, da li će se pojaviti još neka opcija za odlazak. Bio je u treningu dok smo bili na pripremama, sada se priključio u ekipi, ali nece biti u kombinaciji ni za prvi meč sa Širakom, niti za revanš", rekao je Rašović.


Crno-beli prvi meč na evrosceni u ovoj sezoni igraju naredne srede, kada gostuju u Jermeniji.

2024 © - Vesti online