Četvrtak 11.07.2013.
11:54
tportal

Ovo ne bismo očekivali od Severine

Savršeno zgodna Seve: Njoj sve lepo stoji

- Da sam anonimna, istrčala bih iz auta i trčala po kiši Sarajevom... Naravno, to sam proživela, nije bilo nikog na Ferhadiji - milina. Sedela sam i u odeći u plićaku na Bačvicama u Splitu s prijateljima oko pet ujutro, pre par godina i niko nije ni pomislio ko sedi u plićaku obučen, sasvim ležerno kao u dnevnom boravku. Pričali smo naravno o važnim temama, potpuno smrznuti, ali moliću lepo, vrlo dostojanstveni. A bila bi to fotografija za 500 kuna, "snimio čitatelj", da nas je neko pratio. To su retki trenuci tu kod nas. U inostranstvu me niko ne zna pa te detinjarije mogu izvoditi bez problema. Sada malo teže jer imam amajliju od 12 kilograma koju nosim u naručju, rekla je za Buro 24/7 Severina i dodala ko se brine o njenom stajlingu i što najviše voli da nosi.


- Nemam stiliste, imam samo jednog, ali vrhunskog i vrednog, Petra Trbovića. S njim se dogovaram za stajlinge oko spotova, editorijala i koncerata. Odgovara mi senzibilitetom, znanjem, ponašanjem i diskrecijom. Za javna pojavljivanja se oblačim sama iz jednog jedinog razloga - krijem i od sebe i od drugih šta sam kupila. Onda se svi iznenade odakle mi, a ja se pravim luda. Volim da nosim sve što me čini srećnom, zadovoljnom i seksi. Pod tim seksi ne podrazumevam sado-mazo odeću ili neku mini suknju. Za taj osećaj dovoljne su farmerke i njegova potkošulja i ostaci njegovih prstiju u mojoj kosi... i bez šminke, dodala je Severina.

Otkrila je u čemu se najbolje oseća kod kuće:

- Ponekad u običnoj majici, ponekad u nekoj svili ili egzibicionističkoj spavaćici, ponekad u staroj omiljenoj trenerci... Sa sinom se valjam po podu, krevetu i smejemo se... Razne varijante na tu temu, spontana je Seve.

Kad Seve prodaje sladoled u Knez Mihailovoj:

2024 © - Vesti online