Sreda 10.07.2013.
21:12 >> 22:51h
Vestionline

"EU, idi kući. Šešelju, vrati se kući"

Poruka radikala je jasna
 

-Srpska radikalna stranka na ovaj način šalje jasnu poruku da je krajnje vreme da Srbija prekine sa suludim srljanjem ka EU, koje nas je tokom poslednjih 13 godina odvuklo u potpunu nacionalnu katastrofu, kao i ekonomsku, privrednu i svaku drugu zavisnost od Zapada. Vreme je da se konačno okrenemo svojim tradicionalnim prijateljima, pre svega Ruskoj Federaciji, istakao je član predsedničkog kolegijuma SRS i predsednik Gradskog odbora Novog Sada SRS, Đuraš Jakšić .

Jakšić je dodao da ovim transparentom istovremeno šalju i poruku da je krajnje vreme "da posle 11 godina haškog tamnovanja srpski narod dočeka svog junaka, Vojislava Šešelja".

 

Srpska radikalna stranka je mišljenja da Egzitu (koji je danas počeo) nije mesto na Tvrđavi, kao kulturnom dobru od izuzetnog značaja za Srbiju.

 

- Grad Novi Sad bi konačno mora da prekine sa višemilionskim finansiranjem ove visokoprofitabilne privatne firme, a sva sredstva koja se opredeljuju za Egzit, Novi Sad bi trebalo da preusmeri na finansiranje manifestacija koje imaju tradiciju i koje su od značaja za Novi Sad kao srpsku Atinu, kažu u SRS.

2024 © - Vesti online