Sreda 10.07.2013.
17:45
Mozzartsport

Drulović "izvisio": Ninković neophodan Partizanu!

Potrebniji Partizanu nego "orlićima: Nikola Ninković
 

Kockice polako počinju da se sklapaju, ekipa je već stekla okosnicu, a došao je trenutak i za premijeru na evrosceni u novoj sezoni. Fudbalere Partizana u sredu 17. jula od 15 časova (CET) meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka, koji je u utorak eliminisao Tre Pene iz San Marina.

S obzirom na prikazano protivnik ne zaslužuje neki preveliki respekt, ali izabranici Vuka Rašovića moraju da pokažu ozbiljnost, kako se slučajno ne bi ponovili neki mečevi iz bliske prošlosti crno-belih.

Partizan u Jermeniju stiže dan pre odigravanja utakmice, kada će odraditi i trening na gradskom stadionu Gjumri, gde će biti odigrana i utakmica.

Vuk Rašović trenutno ne računa na Stefana Šćepovića, Branka Pauljevića, Nikolu Trujića i Filipa Kneževića, koji će pokušati da pronađu novu sredinu.

Takođe, posle razgovora sa direktorom svih selekcija FSS-a Savom Miloševićem, odlučeno je da mladi Nikola Ninković, ipak, ne putuje na Evropsko prvenstvo za omladince u Litvaniji, iako ga je selektor "orlića" Ljubinko Drulović žarko želeo, jer je procenjeno da je u ovom trenutku potrebniji Partizanu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

2024 © - Vesti online