Sreda 10.07.2013.
15:01
Beta

Nikolić: Još nije gotovo

Konferencija za štampu

Fudbaleri Vojvodine su pre sedam dana na gostujućem terenu pobedili

Hibernijans sa 4:1. Revanš utakmica igra se sutra od 20.30 (CET) na
stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

"Želimo da poštujemo pre svega sebe, protivnika i publiku. Pozivam ih navijače da nam pruže podršku, a mi ćemo im se odužiti disciplinovanom, borbenom i kvalitetnom igrom. Posao nismo završili, ostalo je još 90 minuta protiv rivala koji nije ni malo naivan", rekao je Marko Nikolić, navodi se na klupskom sajtu.

"Hibernijans u svojim redovima ima četiri, pet kvalitetnih stranaca i reprezentativaca Malte. Znamo da nam u prvih 20 minuta utakmice na Malti nije bilo ni malo prijatno i upravo zbog toga sutra moramo da odigramo na visokom profesionalnom nivou", dodao je on.

U timu Vojvodine će biti izmena u odnosu na prvu utakmicu, pre svega zbog crvenog kartona koji je dobio Igor Đurić. Nikolić je istakao da će "par igrača dobiti šansu, ali da će kostur tima ostati isti".

Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević rekao je da njegova ekipa ima obavezu prema navijačima da svaku utakmicu odigra na granici mogućnosti, bez obzira na ime protivnika i rezultat. On je dodao da je Vojvodina u bližoj prošlosti znala neprijatno da iznenadi na evropskim utakmicama, ali da to "ovoga puta sigurno neće biti slučaj".

2024 © - Vesti online