Sreda 10.07.2013.
14:07
Fondacija Novak Đoković

Đoković: Za srpsku decu i u Njujorku!

Nole se posebno zahvalio devojci Jeleni, koja je uspešno organizovala Gala večeru
 

Novak Đoković nije u Londonu osvojio Vimbldon, ali jeste sve one koji su ispratili humanitarnu Gala večeru u prestonici Velike Britanije u organizaciji Fondacije "Novak Đoković", na kojoj je prikupljeno 1.2 miliona funti za pomoć ugroženoj deci u Srbiji.

Prvi teniser sveta zahvalio se svima koji su učešćem pomogli da se prikupe ova sredstva i zakazao novu humanitarnu večeru za 10. septembar u Njujorku.

''Prikupili smo preko 1.2 miliona funti za našu decu na Gala večeri u Londonu. Jako sam zahvalan svim ljudima koji su podržali moju fondaciju i koji veruju u ono što radimo za decu Srbije.

Ima nas toliko na ovom svetu i samo zajedničkim snagama možemo da napravimo velike i trajne promene, i to je baš ono sto smo učinili sinoć. Ovaj novac ćemo pažljivo uložiti kako bi što više dece bilo obuhvaćeno našim programima.

Zahvaljujem se našim domaćinima i ambasadorima fondacije Naomi Kembel, Borisu Bekeru, Goldi Houn, Kejt Hadson, Ronu Barkliju, Mo Stojinović, Vojvotkinji Sari i Milutinu Gatsbiju koji su neizmerno doprineli uspehu naše humanitarne večere.

I naravno, posebno sam zahvalan i ponosan na moju Jelenu, koja je mesecima radila na pripremi ovog događaja do najsitnijih detalja, i kao što se vidi, jako uspešno!

Nastavljamo dalje, sledeća humanitarna večera je za samo par meseci u Njujorku, 10. septembra'', saopštio je Novak Đoković.

Sledi repriza u Njujorku: Novak Đoković i Jelena Ristić
2024 © - Vesti online