Sreda 10.07.2013.
01:21
telegraf.rs

Gazda Pinka: Navijao sam za Staniju!

Željko Mitrović: Da sam mogao da namestim, namestio bih
 


Mitrović demantuje spekulacije da je pobeda slikara poslovna taktika širenja “Pinka” na bosansko tržište. Finale “Farme 4″ pratilo je 2,4 miliona gledalaca samo iz Srbije, dok je u Bosni to bila ubedljivo najgledanija emisija.


- Ovo je najuspešnija “Farma” ikada, a tome je doprinelo što smo je drugačije organizovali. Ono što je izdvaja od prethodnih “Farmi” jeste što je preko 40 različitih psihologa radilo na proučavanju profila svakog igrača - rekao je Mitrović za telegraf.rs.


On objašnjava da su “farmerima” na osnovu samo jedne njihove rečenice stručnjaci izvlačili neku od njihovih slabosti, pa su time vođeni pisali scenario i predviđali rasplete situacija.


- Sve je bilo predvidivo, a tome je doprinelo ozbiljno angažovanje. Sve što se dešavalo iza kamera je prosto impresivno, više od 250 ljudi radi, a od toga 40 proučava svakog ponaosob. Učesnike smo brali prema pretpostavkama i karakteru, a ne prema popularnosti - kaže Željko, i dodaje da prioritet nisu bili konfliktni ljudi.


Iako kaže da nije imao favorita, izdvaja Staniju zbog toga što je tokom čitavog rijalitija bila iskrena. Ipak, dodaje da je Memo pobedio zbog aktivnijih i vernijih glasaša.


- Stanija je sve vreme imala jaku ambiciju da iskaže to što jeste, da ne igra lik i ne bude u ulogama. Da sam mogao da namestim, namestio bih. Nema nameštanja ni u “Farmi” ni u bilo kom drugom rijalitiju - kategoričan je Mitrović.


Pobedu najpre Amara Jašarspahića u “Zvezdama Granda”, a sada i Mema u “Farmi”, koji je takođe iz Bosne, mnogi su okarakterisali kao strateški potez televizije “Pink” da se proširi na bosansko tržište, što on osporava činjenicom da je najveći broj glasova slikar dobio upravo iz Srbije.


- Po različitim reakcijama vidim da je ljudima žao što nisu glasali za svog favorita. Memo je imao najlojalniju publiku koja hoće da investira u glasanje i ja mu ovom prilikom čestitam. Kada pogledate analizu, on je imao više srpskih nego bosanskih navijača, a ja mislim da je on nasledio glasače onih koji su bili nasuprot Stanije, a to kažu i psiholozi - zaključuje vlasnik televizije “Pink”.

2024 © - Vesti online