Utorak 09.07.2013.
16:48
mozzartsport.com

Čelzi odbio 35 miliona evra za Davida Luiza!

Ostaje na Stamford Bridžu: David Luiz u duelu sa Nanijem
 

Uprkos najavama da David Luiz nije u planovima Žozea Murinja, Čelzi je odbio 35 miliona evra koje je Barselona spremila za ovog igrača. Postoje glasine da će Plavci ipak prodati Brazilca ako na Stamford Bridž stigne dovoljno velika ponuda.

Šampionu Španije očajnički treba štoper, tačnije partner Đerara Pikea, jer je Karlos Pujol pri kraju karijere i sve češće ima probleme sa povredama. Mark Bartra ipak nema taj kvalitet da bude prvotimac evropskog giganta, a drugih igrača nemaju.
Kataloncima treba defanzivni igrač koji je jak na lopti a beskompromisan u duelu, a takvih je malo.

Oni su prvo želeli da dovedu Tijaga Silvu, ali Pari Sen Žermen takođe ne želi da se odrekne svog odbrambenog igrača. Ni Roma ne želi da proda mladog Markinjosa. Početkom leta pominjao se i Mats Humels, ali on ne želi da napusti dortmundsku Borusiju. Postavlja se pitanje prema kome će se Tito Viljanova okrenuti sada - preostale dve - mada malo verovatne - opcije su Tomas Vermalen i Danijel Ager.


Barselona je prošle sezone imala velike probleme sa štoperima, pa su se na ovoj poziciji obreli Adrijano, Havijer Maskerano, Aleks Song i Serhio Buskets.

2024 © - Vesti online