Utorak 09.07.2013.
15:00
BETA

Petković: Želim na Evropsko prvenstvo!

Uzdanica OFK Beograda: Marko Petković
 

Pred Markom su veliki izazovi. Sa Romantičarima želi u Evropu, a sa mladom reprezentacijom plasman na evropsko prvenstvo.

"Planovi sa OFK Beogradom su uvek isti, želimo da igramo što bolji i lepši fudbal i sezonu završiti na mestu koje vodi u Evropu, mislim da je vreme da pokažemo sav svoj raskošan talenat, a pokazali smo i da smo sve bliži samom vrhu našeg fudbala".

Prvi dani se provode u Beogradu:

"Pripreme su kao i svaki put na početku teške, ali podnošljive i za sada nismo imali povreda što je najbitnije, ima i novajlija i dobro su se uklopili, ali prvom prilikom kad budu krenule utakmice videćemo šta nam nosi borba za dresove".


Dres sa državnim grbom je još jedna slatka obaveza:

"Što se tiče reprezentacije, ostala nam je još jedna prijateljska utakmica do
početka kvalifikacija, a onda očekujem i verujem da konačno posle par godina pauze možemo da napravimo rezultat kojim ćemo biti ponosni i da odemo na EP".

Marko poseduje dosta iskustva koje može da prense na mlađe saigrače:
"Savet mlađima je da što pre shvate u kakvom se klubu nalaze, kakva je istorija iza OFK Beograda i čiji dres nose i da se u skladu sa tim i ponašaju i pružaju partije na terenu, a rezultati i napredak će doći".

Na kraju radost se deli sa navijačima:

"Malo je reći da su najodaniji navijači u Srbiji. Neka ostanu takva gospoda i da budu uz nas kao i do sada, a mi ćemo znati da se odužimo na terenu."
 

2024 © - Vesti online