Nedelja 07.07.2013.
20:12 >> 01:01h
telegraf.rs, Vestionline

Farma: Memo osvojio 50.000 evra!

Sulejaman Haljevac Memo, pobednik četvrtog izdanja "Farme"
 

Kada je u “Pinkovom” studiju u Šimanovcima krenulo je superfinale četvrtog po redu izdanja rijalitija “Farma“, u borbi za 50.000 evra bili su Goca Božinovska, Nenad Aleksić Ša, Andrija Mirković, Radojka Bogdanović, Sulejman Haljevac i Stanija Dobrojević. I tim redosledom izbačeno je prvo četvoro - Goca, Ša, Andrija i Radojka, pa su kao superfinalisti superfinala ostali Stanija i Memo.


No, još na početku odlučujućeg boja finalistima je pre nego što je saopšteno ime prvog takmičara koji je ispao, stiglo i poslednje pismo Zadruge. Pored reči hvale u pismu, Stanija, Aki, Goca, Memo, Ša i Radojka dobili su majice sa brojevima. Takođe, superfinalisti su po prvi put dobili mogućnost da preko video bima vide ljude iz ''spoljnog sveta''.


A kako je bilo planirano, u studiju u Šimanovcima, voditeljki Aleksandri Jeftanović pridruživali su se izbačeni takmičari “Farme”.


Aleksić: Samo sam se branio

Aleksića je, na primer, po dolasku u studio u Šimanovcima dočekala devojka i pozdravio se sa najmilijima. Dok je razgovorao sa voditeljkom, on je ušao u raspravu sa Saškom Karan, sa kojom se nekoliko puta svađao na Farmi. Pošto je objasnio da se tokom tih svađa samo branio, rekao je da mu je blagi favorit za pobedu Memo.


Goca: Ja sam neustrašiva

"Odnos" Vesne Rivas i Goce Božinovske

Goca Božinovska je po dolasku u studio gromoglasnim ovacijama. Pevačica se zahvalila svim farmerima i rekla da je neustrašiva žena. Goca je pohvalila Mikija Mećavu, jer, kako kaže, bez njega ne bi mogla da izdrži boravak na “Farmi”. Božinovska je istakla da ne želi da komentariše odnos sa Vesnom Rivas i da tako nešto između njih dve ne postoji. Pre nje, Aki je u razgovoru sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović demantovao da je lenj kako se pričalo na “Farmi”.


U goste došla Ana Nikolić

U studio je u jednom trenutku, pre nego što je tu stigla Radojka, ušla i folk zvezda Ana Nikolić, koja je, između ostalog, izjavila kako je jedan od njenih favorita bila upravo Radojka, kao jedna stamena žena, kao žena koja izgleda kao one koje su stubovi porodice. U tom se i ona pridružila društvu - Radojka je bila prilično emotivna kad je stigla u studio, toplo primljena od svih u Šimanovcima, naravno - posebno joj se obradovao suprug Dule. I dok je ona razgovarala sa Aleksandrom kucno je i čas odluke - voditeljka je najavila da je kucnuo čas - 23.45h, i da je glasanje gotovo.


Ipak, proteklo je još malo vremena dok nismo saznali ko je postao bogatiji za 50.000 evra. Ana Nikolić je stigla i da otpeva novu pesmu - “Milion dolara“, a onda su u studio ušli Stanija i Memo. Usledila je euforija i proglašenje pobednika - i, kao što ste pročitali na početku - pobednik četvrtog izdanja "Farme" je Memo!

2024 © - Vesti online