Nedelja 07.07.2013.
11:24
mozzartsport.com

Nije mu dosta: Venger ostaje u Arsenalu!

Srećan u Arsenalu: Arsen Venger
 

Sve je više onih koji su zaboravili na ono što je Arsen Venger doneo Arsenalu i koji su mišljenja da bi Francuz posle 17 sezona u Londonu trebalo da kormilo prepusti nekom mlađem i ambicioznijem. Ali, uprava Tobdžija nije zaboravila tri šampionske titule i možda i više od toga silne milione koje im je doneo Venger, pa ga je pozvala da sednu za sto i dogovore se o budućnosti.


Po svemu sudeći zajedničkoj, jer Tobdžije smatraju da Venger ima još toga da ponudi klubu zbog čega će mu biti ponuđen novi ugovor u trajanju od najmanje tri godine! Prve informacije kažu da je i Venger sa radošću primio vesti.


Doduše, sporazum neće biti potpisan momentalno, jer niko ne želi da remeti pripreme za novu sezonu. Uostalom, Tobždije naredne nedelje putuju na turneju po Dalekom istoku, a svi znamo koliko novca one zarađuju. Kao i to da na Emirejtsu i te kako cene svaku funtu. Toliko da nekad i preteraju sa škrtanjem kada su pojačanja u pitanju.


Ovaj put je navodno Arsenal rešio da se isprsi, pa se u vezu sa Tobžijama dovode pre svih Gonzalo Iguain, ali i Maruane Felaini, pa i Vejn Runi.


Ali, da se vratimo na osnovnu informaciju o pregovorima o novom ugovoru. On bi, tvrde britanske kolege, morao da bude potpisan do kraja septembra, jer uprava Arsenala nikako ne želi da sebi dozvoli da im Venger pobegne, a interesovanje Pari Sen Žermena je više nego zabrinjavajuće za čelnike londonskog kluba.

2024 © - Vesti online