Nedelja 07.07.2013.
00:54
Vesti, Sportski Žurnal, Mozzartsport

Omega Roberts već trenira na "Marakani"

Uskoro saigrači: Omega Roberts i Filip Kasalica
 

Dok se fudbaleri Crvene zvezde posle pobede nad Grashopersom (1:0) pripremaju za drugu utakmicu na Uhren kupu, na turniru u švajcarskom gradiću Grenhenu, u klubu uveliko rade na dovođenju još novih igrača.

Na "Marakani" se poslednjih nedelja najviše bave pojačanjima na deficitarnoj poziciji štopera, a kako stvari stoje tokom naredne nedelje taj problem biće rešen.

Francuz Stiven Tiko (26), koji je prošle sezone igrao za portugalskog drugoligaša Naval, a prethodno igrao u Škotskoj za Hibernijans, na dobrom je putu da narednih dana stigne među beogradske crveno-bele, a doskorašnji prvotimac Smedereva Roberts Omega (23) već je došao i individuelno trenira na "Marakani".

Kako piše Sportski žurnal reprezentativac Liberije još nije potpisao ugovor sa crveno-belima, ali to bi trebalo da učini uskoro, čim dobije raskid ugovora sa bivšim klubom, koji je tužio zbog neizmirenih obaveza.

Omega je više puta do sada dovođen u vezu sa najtrofejnijim srpskom klubom, ali nijedna strana se nije izjašnjavala povodom eventualne saradnje. Sada, kada je stameni štoper već na "Marakani" i trenira, jasno je da nema dileme gde će nastaviti karijeru.

Omega je u dosadašnjoj karijeri promenio je sedam klubova. U Srbiji je pored Smedereva igrao i za Slobodu iz Užica.

2024 © - Vesti online