Petak 05.07.2013.
21:32
BETA

Stanković: Strpljivom igrom do dve pobede!

"Možemo u Argentinu": Dragan Stanković (7) nada se pobedama
 

"Mi godinama plasman na završni turnir Svetske lige ostavljamo za poslednje kolo i uvek je bilo neizvesno do kraja, a tako je i ove godine. Imali smo priliku u prethodnim mečevima da ne zavisimo od poslednjeg vikenda, ali smo sticajem okolnosti došli u ovu situaciju. Trebaju nam dve pobede maksimalnim rezultatom što neće biti nimalo lako", rekao je on.

"U Novom Sadu smo do sada igrali dobre utakmice i rešavali pitanje plasmana, nadam se da će se istorija ponoviti. Da bismo pružili dobre partije moramo dosta promeniti u našoj igri i tako bismo mogli da razmišljamo o odlasku u Argentinu. Daćemo sve od sebe, strpljivom igrom, korak po korak da dođemo do željenog cilja", dodao je Stanković.

Selektor Italije Mauro Beruto rekao je da se ekipe dobro poznaju i da očekuje veliku borbu.

"Teško je pričati pre utakmice. Ne samo u našoj grupi, ove sezone je mnogo 'otvorenih', neizvesnih i odlučujućih utakmica. Dobro se poznajemo, ne samo zbog mečeva koje smo odigrali već i zbog srpskih igrača koji igraju u italijanskim klubovima. Biće velika borba", rekao je on.

"Srećni smo što igramo u Novom Sadu, gradu odbojke i lepo je što igramo protiv jedne od najboljih selekcija sveta", dodao je Beruto.

2024 © - Vesti online