Petak 05.07.2013.
08:00
telegraf.rs

Kako sedi, takav je u krevetu

Dejvid Bekam

Opušteno, ispruženih nogu

Zauzima gotovo celu prostoriju svojim ispruženim nogama, telo mu je opušteno, a ruke su uglavnom isprepletenih prstiju položene na stomak. Za ovakvog tipa tabua i suzdržavanja u seksu nema. Uvek će isprobavati nešto novo i uživati u ljubavi.

S nogama podvučenim pod stolicu

Skupljenih ramena, ruku skrivenih među noge, zgrčenih nogu, kao da stopalima nastoji “da zagrli” noge stolice. Ovaj tip se u ljubavi ponaša kao početnik, glumi nespretnog ljubavnika koji uvek čeka da prvi korak učini druga strana. Voli kada ga osvajaju i zato uvek uz sebe ima dominantnu ženu.

Prekrštenih nogu

Udobno zavaljen, noga preko noge, ruke ležerno prebačene preko naslona stolice. Ovaj tip pristupačnošću zapravo skriva svoje pravo lice. Dugo mu treba da se zaljubi u nekoga, predigre su mu veličanstvene, duge, i ukoliko želite da osvojite njegovo srce i poverenje trebaće vam puno strpljenja.

Uvek nemiran

Malo je oslonjen na levu ruku, malo na desnu. Trenutak maše nogom, potom se premesti na drugu stranu, nikad nema mira. Takav muškarac je u ljubavi veoma aktivan. Ne poznaje romantiku, a vođenje ljubavi s njim katkad nalikuje na cirkuske akrobacije.

Turski sed

Dovoljno mu je nekoliko minuta da zauzme najudobniji položaj, digne jednu nogu i podvuče je pod drugu ili to uradi s obe, gotovo kao da vežba jogu. Takvi muškarci su u večitoj potrazi za idealnim, neprestano misle kako u ljubavi još nisu doživeli vrhunac. Retko kada ih iskustvo samo sa jednom osobom zadovolji. Budite oprezni jer takvim muškarcima ne treba uvek verovati.

2024 © - Vesti online